Harrasteralli Ry

Tulokset

UKKOHALLASPRINT 2 TULOKSET

6.4.2014

http://harrasteralli.net

http://harrasteralli.net

Kiitokset kaikille mukana olleille. Oli hienoa viettää päivä teidän kanssanne. Kilpailuhan oli Kisa 2000 organisaation järjestämä ensimmäinen sprint-kilpailu. Tukenahan Martin joukoilla oli Team Suomussalmi, reippaan Risto Kemppaisen johdolla ja hienosti tuo kuulutuskin taas kerran sujui Ristolta. Martti Matikainen kilpailunjohtajana selvisi joukkoineen varsin kiitettävästi, hienoa ja kiitos kaikille.

Kilpailu alueella kulkiessani huomioni kohdistui jälleen kerran mukana olevien ihmisten iloisuuteen, hymy herkässä, eikä kenelläkään tainnut olla pipo kovinkaan kireällä. Kilpailun jälkeen taas katsellessa reittiä ja varikkoa, niin yllätys, ei ollut roskia, ei lasin sirpaleita. Kaikki oli puhdata kuten tulee puhtaan luonnon keskellä ollakkin. Omien jälkien raivaus edesauttaa myös seuraavilla kerroilla kilpailu lupien saamisessa.

Varmaan jää jokin tärkeä taho mainitsematta, kaikkea ei vaan muista tai edes välttämättä muista, mutta mainitsen alla kuitenkin muutamia erittäin hyviä yhteistyö kmppaneita:

Ukkohallan matkailukeskus Kimmo Kyhälän johdolla

Hyrynsalmen kunta

Maanomistajat

Kilpailijat joukkoineen

Katsojat

Team Suomussalmi

Kisa 2000

Takaisin