15 Responses “”Punakilpi”-asia”

 1. Marko Tähkä kirjoitti:

  ON se kumma kun suomen virkamiehet ei vieläkään oo euroopassa mutta hyvä jos nyt asia etenee kyllä täytyy jätkille nostaa hattua kun jaksatte touhuta homman eteen ihan varmasti olen mukana järjestely/kilpailijana jatkossakin.

  • admin kirjoitti:

   Hienoa ja kiitos tähänkin astisesta tuesta. Kuten tiedät, yritämme edetä kaikkien lakien ja asetusten kanssa sulassa sovussa. Tietoisesti ei lähdetä päätä aukomaan eikä lakeja sorvaamaan omien intressien mukaan. Harmia tuottavat vaan edelleen nuo laskut joita tippuu tasaisesti, vaikka niiden väitettiin olevan maksettuja. Viimeksi tänään yksi, kyllä ketuttaa. Toivottavasti noihinkin saataisiin pikaisesti selvyys…

   • Jukka Tähkä kirjoitti:

    Onkohan multa mennyt ohi,mutta onko tuosta punakilpi asiasta vielä tullut mitään uutta tietoa?

    • admin kirjoitti:

     Punakilpi-asia etenee. Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) ohjeistuksen mukaiset muutokset yhdistyksen sääntöihin tehty. Uuddet säännöt lähetetty Trafin tutkittavaksi ja kommentoitavaksi. Kilpi-asia on nyt toivomme mukaan kunnossa. Nyt kohti uusia haasteita.

     • J_Räsänen kirjoitti:

      Hieno homma, jos asia saadaan kuntoon! Siinä vaiheessa tullaan elokuussa Lieksaan ulkoiluttaa Kadettia Kajaanin harrasterallin jatkoksi, joka sekin oli loistavasti toteutettu! :)

     • admin kirjoitti:

      Harrasteralli ry:n Lieksa-ralli joudutaan siirtämään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Syynä on Trafin päätöksen viivästyminen
      ja siitä johtuva aikataulun kiristyminen.
      Tästä siirrostahan aiheutuu luonnollisesti ilmiö joidenkin Harrasteralli ry:n toimintaa vastustavien henkilöiden suhteen, eli on helppo
      sanoa ”minähän sanoin”. Yhdistyksen kestävän kehityksen toiminnan tulee kuitenkin perustua voimassa oleviin lakeihin ja asetuksiin.
      Kaikkia asioita ei voi ennakoida, joten aina tulee esteitä vastaan toiminnan alkaessa, niistä on selviydyttävä neuvotelle hyvässä
      yhteishengessä eri tahojen kanssa.

 2. tapani kirjoitti:

  olisin kysynyt mikä siinä punakilpi asiassa sitten
  oikein hiertää. ite ajoin talvella punakilpisenä keuruulla,
  eikä mulla ollut mitään hankaluuksia siinä asiassa

  • admin kirjoitti:

   Punakilpi asiassa hiertää se, että aikaisemmin ei Suomessa ole ollut kuin yksi kilpailuja järjestävä taho. Tästä on muodostunut sitten se keskusjärjestö jonka alaisuudessa ovat pelkästään seurat järjestäneet kilpailuja, Aikaisemmassa Suomessa ennen eu-aikaa on tämä tietynlainen monopoli saanut vallan joka on mukisematta nielty.
   Trafin kanssa on käyt keskusteluja ja muutokset yhdistyksemme sääntöihin tehty, eli kunhan tutkivat tarpeeksi pitkään lakimiesten avustuksella, niin asia järjestyy. Tuntuu vaan ottavan yllättävänkin pitkään tuota aikaa, mutta ilmeisimmin ei uskalleta tehdä päätöstä liian hätäisin perustein.

 3. Marko Tähkä kirjoitti:

  Lähettäkää trafille ne harrasterallin yhteystiedot kun tuntuu toi posti menevän ihan vika paikkoihin kun tiedotteet asiasta menevät noille konttoreille.

 4. Marko riihimäki kirjoitti:

  Asia jaettu varmaan useamalle ”konttorille” kun löyty noi kalenteriosoittetkin julkaisuihin.
  Eräs taho käski valittaa kuluttajasuojavirastoon mutta katsotaan mitä tapahtuu.

 5. Kari Mutkala kirjoitti:

  Miten on mahdollista tällänen ? Onhan suomessa AKK-Motorsport OY joka järjestää ralleja.miten niihin kilpauluihin punakilvet saa?Tämähän yritys joka tuottaa voittoa kenties talkootyöläiten turvin ainakin osittain.Sit hyvin samankaltainen nimi löytyy samasta talosta AKK-Motorsport Ry joka myös taitaa järjestää jotain….? onko sitten Harrasterallit ainoa taho jolle lupaa ei heru? Täähän on jo 3 rallia järjestävä taho

  • Marko Tähkä kirjoitti:

   Trafin virkamiesten ajatuksia ei voi kun kummastella kun heidän tehtävä on myöntää näitä lupia ja viranomaisten tehtävä on valvoa että lupa ehtoja noudatetaan,nyt trafi ei tunnu tietävän mikä heidän tehtävänsä on.

 6. Marko Tähkä kirjoitti:

  Miten toi iskarin paikka on harrasterallissa jos akk päätös pitää eikä muutosta tule?

 7. admin kirjoitti:

  Mikäli katsastus on ok, niin iskarit ja ne corollan lohkotkin käy, eli ei ongelmia.

Kommentoi