Harrastemoottoriurheilun Keskusjärjestö Ry

Harrasteralli Ry

Ajankohtaista

Alkuvuoden tapahtumia. 2015

12.4.2015

Harrasterallin kilpailunjärjestäjät saaneet jälleen kilpailijoita mukavasti kisoihin, täydet määrät joka kilpailuun. Neljä kilpailua talvikaudella hieno saavutus kiitos järjestäjille ja talkoolaisille. Monta uutta ensikertalaista saatu myös motorsportin pariin ajamaan ja kartturikyytiläiseksi. Kartturi rallisprintissä Harrasteralissa ollut jo kaksivuotta käytössä ja AKK:lajiliitto otti sen myös mukaan heidän kilpailuihin tänävuonna.

Harrasteralli Ry ja sen jäsenseurat saivat ilmaista mielipiteensä liikennevakuutuslain muutosesityksiin, kirjelmä otettiin huomioon sosiaali ja terveysministeriössä ja lakiuudistus tulee käsiteltäväksi seuraavalla eduskuntakaudella.

Kilpailuvirastoon tehty tutkintapyyntö AKK: lajiliiton markkina-aseman väärinkäyttöepäilyksestä on saamassa myös päätöksensä. Tässä AKK lajiliiton vastine on ollut ettei he rajoita yksittäisien jäsenien kilpailu- ja toimitsijatehtäviä joka toivotaan heidän julkaisevan omilla verkkosivuilla. He myös toteavat jokainen urheiluseura voi olla haluamansa lajiliiton alla esim. Harrasteralli lajiliiton jäseniä. Näin ollen AKK tunnustaa myös Harrasterallilajiliiton, kiitos siitä heille. Jäsenyhdistyksien kokous tullaan pitämään kevään aikana ja liiton virallinenmuoto saa sinetin toiminnalleen.

Harrasteralli kiittää vielä kaikkia toiminnassa talvikaudella mukana olleita, järjestäjät,talkoolaiset, kilpailijat, katsojat ja yhteistyökumppanit joiden avustuksella olemme saaneet kilpailualueet ja mahdoliisuudet järjestää upeita moottoriurheilukilpailuja KIITOS.

Takaisin